От популярна телевизионна игра в България намериха сили да се извинят,

...
От популярна телевизионна игра в България намериха сили да се извинят,
Коментари Харесай

Стани богат се извини за въпрос без верен отговор

От популярна телевизионна игра в България откриха сили да се извинят, че са подвели участник с неверен въпрос.

Телевизионното предаване " Стани богат " излезе с публично изказване, в което сервира извиненията си за въпрос за италианската футболна легенда Паоло Роси, на който нямаше правилен отговор.

На 10 януари в предаването бе заложен въпрос за Паоло Роси на база измислена история, която гласи, че италианецът е лежал за малко в пандиза.  В същия ден от SportLive разкрихме тази неистина за живота на Паоло Роси, която в действителност има български корени.

На Мондиал 1982, когато Роси извежда Италия до международната купа, измежду българските публицисти потегля мълвата, че Роси е бил изваден от пандиза, с цел да играе за родината си. Това, несъмнено, не дава отговор на истината.

Ден по-късно " Стани богат " се извини за въпроса без правилен отговор, излъчен в предаването. От продукцията прецизират, че са били подведени от " български и задгранични източници ", които настояват, че Роси е бил в пандиза - неистина, която е била повтаряна неведнъж през годините.

От " Стани богат " прецизират, че при сходна обстановка регламентът планува играчът да резервира извоюваната сума, само че той по този начин или другояче маркира правилен отговор. Важно е да се означи обаче, че въпросният състезател употребява два жокера - " 50/50 " и " помощ от публиката ", преди да даде своя отговор.

Публикуваме изказването на " Стани богат " без редакторска интервенция:

" Изявление на екипа на „ Стани богат “ във връзка въпрос без правилен отговор, излъчен в предаването Вчера, 10 януари, в предаването „ Стани богат “ бе заложен въпрос без алтернатива за правилен отговор. Въпросът гласеше: „ Къде лежи за малко футболистът Паоло Роси преди с тима на Италия да завоюва Световната купа през 1982 година? “. Отговорът, посочен като правилен: „ А/ В пандиза “ – в действителност не дава отговор на обстоятелствата. Както и нито една от посочените други варианти за правилен отговор. За този въпрос екипът е бил измамен от български и непознати източници, в които се твърди, че футболистът е бил за малко в пандиза. Така, създателят на въпроса е станал жертва на неведнъж повторена неистина. За сходна обстановка регламентът на формата, който ние съблюдаваме прецизно, планува играчът да резервира извоюваната сума, в случай че е траял играта си след неточния въпрос. В съответния случай играчът продължи своята игра и отпадна на по-късен стадий в надпреварата. За нас доверието на участниците и феновете на играта е от първостепенно значение и сервира извиненията си за позволената неправилност, като сме подхванали и ще продължим да прилагаме ограничения, за да бъдат избегнати сходни обстановки в бъдеще. „ Стани богат “ е игра за познания и ние ще продължим да предизвикваме любознанието на всички пред екраните.

С почитание, Екипът на „ Стани богат “ 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР